Solutions for automation

Desmet Engineering is er voor productiebedrijven die hun productieproces willen automatiseren.  Voor hen ontwerpen en bouwen wij machines op maat, leveren we draai- en freeswerk en bieden we industriële artikelen aan.

Kwalitatieve oplossingen bieden voor de dagelijkse behoeften van uw industrieel bedrijf, u helpen te ontwikkelen, produceren en uw productielijnen te allen tijde snel en efficiënt laten werken. Met een professionele, technische ondersteuning, en met respect voor uw veiligheid. Dat is onze missie!

Ons team bestaat uit gedreven medewerkers, flexibel en dynamisch. Vol innovatieve ideeën met het doel u een uitgebreid dienstenpakket aan te kunnen bieden.

Dit dienstenpakket omvat:

- Machinebouw
- Draai- en freeswerk, zowel CNC als conventioneel
- Industriële artikelen:  FESTO, BATA, lagers, kettingen, andere aandrijvingen en toebehoren

 

Tevens kunt u bij ons terecht voor:


- Metaalconstructie
- Persluchtlekdetectie

- Technische ondersteuning:
        -  Onderhoud & herstelling van onderdelen en

           installaties

        -  Voorraadbeheer via scanning

 

Onze klanten zijn actief in volgende sectoren:

 

- Textiel

- Plastiek

- Kunststof
- Hout
- Tabak

- Voeding

- ...

Verbeterde testbank onder hoogspanning

B0047P 0064.jpg
CASE TESTBANK:
Unieke upgrades voor unieke producten

Nexans is de op een na grootste kabelproducent ter wereld. Ze ontwerpen, maken en testen oplossingen voor allerhande toepassingen. Ook voor veeleisende hoogspanningsnetten met meer dan 100.000 volt. Dat zoiets pionierswerk is, spreekt voor zich. Dus hebben ze nood aan aangepaste apparatuur en testbanken die de hoge spanningen weerstaan. Enter Desmet Engineering.

Promo: Scangrip werkverlichting

a9cd1307-f6b4-4334-a4d6-bc740e0e443c.jpg
De donkere dagen komen eraan...wees gewapend!

Wij maken de brug met Allerheiligen

allerheiligen.jpg
Graag brengen wij u op de hoogte van onze sluiting op Allerheiligen 1.11.2017 en de volgende dagen, donderdag 2.11.2017, vrijdag 3.11.2017 en zaterdag 4.11.2017.
Zowel onze winkel voor industriële artikelen als ons atelier machinebouw en atelier draai- & freeswerk zullen op deze dagen gesloten zijn.

Vanaf maandag 6.11.2017 zijn we er vol enthousiasme terug voor jullie. Al onze diensten zijn dan terug open op de normale uren.Het Desmet Engineering team