Industriële artikelen: Festo koppelingen en meer
logo-desmet-transparant-trimmed
dakje desmet (6)

Excellence Center

Kom eens langs

Eigen winkel met ruim kwaliteitsgamma

In ons Desmet Excellence Center, gelegen te Ooigem, kunnen u en uw medewerkers terecht voor industriële onderdelen in functie van fabrieks- en procesautomatisering. Van de kleinste koppeling tot de grootste lager. Alles wat u nodig heeft kan u terugvinden in ons technisch kwalitatief assortiment.

 

Industriële artikelen

Industriële artikelen zijn een hulpmiddel en essentieel onderdeel van uw productieproces, en dus vervolgens belangrijk om uw economische activiteit naar behoren uit te voeren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat u nodig heeft, wat uw economische activiteit ook mag zijn. Bovendien kunnen wij in ons inhouse atelier aanpassingen doen aan standaardonderdelen, en bieden we de mogelijkheid dat onze techniekers herstellingen komen uitvoeren bij uw bedrijf.

 

Oplossingen technische vraagstukken
Wij lossen uw vraagstuk op. Gaande van het vinden van een (vervang)onderdeel die een oplossing biedt voor uw probleem tot het ontzorgen in het uitzoeken van oplossingen voor technische vragen, en depannage met klantgerichte stock. Dit zijn unieke diensten waar wij trots op zijn en waarom klanten terug blijven komen. Wandel gerust onze winkel eens binnen van maandag tot vrijdag.

 

Officieel Festo partner

Wist je dat... Desmet meer dan 30 jaar een officieel Festo verdeler is? Hierdoor kunnen wij onze Belgische klanten de grootste en meeste recente Festo materialen aanbieden. Ook beschikt ons winkelteam over een grondige Festo kennis wegens tussentijdse opleidingen. Zo kunnen wij onze klanten technische sterk adviseren over Festo componenten.

 

  • Koppelingen
  • Leidingen
  • Cilinders       
  • Ventielen
  • Persluchtverzorging
  • ...
industriële artikelen-stock-festo

Onze merken

Naast Festo, bieden we ook nog andere kwalitatieve A-merken aan binnen ons assortiment. Neem een kijkje:

Persluchtverhaal

Perslucht

Van oudsher hebben we een grote expertise opgebouwd, met ons uniek persluchtcentrum tot gevolg: van persluchtcomponenten tot compressoren, van pneumatische schema’s tot kastenbouw, opleidingen en persluchtlekdetectie- en herstellingen: alles onder één dak!

 

Als belangrijkste Festo verdeler van koppelingen en dergelijke beschikken wij over de grootste voorraad in heel België