Desmet Engineering
logo-desmet-transparant-trimmed

Uitsluistafel met kantelaar garandeert kwaliteit

Machine op maat Unilin

Een uitsluistafel om de kwaliteit van de geproduceerde melamineplaten zowel aan de bovenkant als aan de onderkant minutieus te controleren, dat was de uitdaging waarmee de klant bij ons kwam aankloppen.


Na een grondige voorstudie ontwierpen we in nauw overleg met de klant een controletafel met daarboven een kantelaar met zuignappen.

De zuignappen nemen de plaat op, heffen ze tot een bepaalde hoogte zodat ze gekanteld kan worden. Na het kantelen zakt de plaat terug tot op werkhoogte. De nodige controle kan zo in perfecte omstandigheden gebeuren.  Na uitvoering van de controle, wordt de plaat terug gekanteld, en op de controletafel neergelegd. 
Nadat de 2 zijden gecontroleerd werden kan de plaat terug in de productielijn getransporteerd worden, met behulp van de riemen in de controletafel.
Deze machine werd vakkundig vervaardigd in onze ateliers en door onze ervaren installateurs in de productiehal van onze klant geplaatst.

 

Ondertussen draait de machine volop en is de klant hoogst tevreden met het resultaat.  De controle van melamineplaten kan vlot en veilig verlopen, waardoor de kwaliteit van de platen zelf gegarandeerd blijft.

 

De sturing werd door de klant zelf verzorgd.  Wij werken immers steeds op maat en volgens wensen van de klant.