Desmet Engineering
logo-desmet-transparant-trimmed

Opendeurdag vrijdag 23/09

offciele opening
Festo technoferium
Perslucht installatie

Officiële opening van onze nieuwe shop!

Op 23 september was het eindelijk tijd voor de lang verwachte officiële opening van onze shop. Hierbij kregen wij het aangenaam gezelschap van onze burgemeester Jan Stevens die onze shop met het passende gereedschap officieel opende!! In de shop kan men terecht voor allerhande machineonderdelen waaronder Festo Pneumatiek (reeds meer dan 30 jaar officiële partner), smeermiddelen en gereedschappen.

 

Activiteiten doorheen de hele dag

Op onze opendeurdag werden klanten, vrienden, buren en geïnteresseerden met open armen ontvangen om een betere kijk te krijgen op het reilen en zeilen binnen de bedrijfsmuren van Desmet Engineering uit Ooigem. 

Dit deden we door verschillende rondleidingen te geven waar we wat meer informatie gaven over onze technieken die binnen ons bedrijf worden gehanteerd.

 

Gastsprekers Festo

Aan onze winkel werd een Festo technoferium voorzien waar er meer technische uitleg over de producten werd gegeven. Hiernaast waren er gastsprekers van Festo, Tsubakimoto Europe B.V. en Bata Industrials Europe die wat meer informatie over deze producten kwamen geven.

 

Na deze activiteiten was het tijd om samen te genieten van een hapje en een drankje!