Desmet Engineering
logo-desmet-transparant-trimmed

Onze persluchtlekdetectie in de kijker

Persluchtlekdetectie

Het is onze missie om voor onze klanten te streven naar een lekvrije werkomgeving met bijhorende maximale energiebesparing! Wij detecteren 100% van uw lekken!

 

Hoe gaan wij te werk? 


1.     Persluchtlekdetectie / debietmeting / optimalisatie 

 

Onze lekdetective detecteert de persluchtlekken bij je pneumatische aandrijving door middel van ons digitaal ultrasoon lekdetectietoestel. Geen lekken = geen financieel verlies. 
We onderscheiden ons door tegelijkertijd uw persluchtnetwerk te optimaliseren door gericht advies te geven. 


2.     Persluchtlekken markeren 

Tijdens het bezoek worden alle lekken gemarkeerd aan de hand van een lekkaart (incl. notatie van de verlieswaarde). De gemakkelijk herstelbare lekken worden onmiddellijk opgelost. 


3.     Rapport - financieel verlies

Na de detectie + markering zal er een digitaal rapport opgemaakt worden. Inclusief de berekeningen van het financieel verlies op jaarbasis per individueel lek maar ook in totaal. We documenteren per lek een foto, opmerkingen en materialen die nodig zijn om het lek te herstellen/optimaliseren. Aan de hand van deze lijst maken wij een raming op. 

4.      Persluchtlekken herstellen 

Als klant kiest u er zelf voor of u de persluchtlekken wil laten herstellen. Ofwel door uw eigen technici of door ons. U kan rekenen op een perfecte uitvoering van de herstellingswerken met onze kwalitatieve pneumatische onderdelen.

 

Ons nieuw toestel in de kijker!


Om onze audits te optimaliseren hebben wij geïnvesteerd in de nieuwste technologie. Een gloednieuw toestel zorgt ervoor dat wij onze persluchtlekdetecties nog beter kunnen uitvoeren voor u. Ons nieuw toestel registreert uiterst snel een lek en zal hiervan direct een foto nemen. Op deze foto kan u direct zien hoeveel dit lek u op jaarbasis zou kosten!

 

Besparen op uw energieverbruik of hebt u andere vragen over onze persluchtlekdetectie? 

Neem contact op met contact@desmetengineering.be