Desmet Engineering
logo-desmet-transparant-trimmed

Desmet Engineering klaar voor de toekomst

Mazak20171212_1

Professionalisering in atelier draai- & freeswerk en atelier machinebouw/metaalconstructie

Zowel in het atelier draai- & freeswerk als in het atelier machinebouw/metaalconstructie werden recent investeringen in vernieuwing gedaan.  
De belangrijkste professionalisering in het atelier is de aanschaf van de MAZAK VTC-760C.
Desmet Engineering is hiermee  het tweede bedrijf in België met deze hoogtechnologische CNC feesmachine.  Dankzij deze machine kan het atelier nu grotere stukken en complexer freeswerk aan.  Bovendien kunnen stukken ook sneller verwerkt worden.

Naast deze CNC freesmachine werd ook geïnvesteerd in een rolbrug van wel 40 meter voor een betere ergonomie en een verhoogde algemene efficiëntie.

Het atelier machinebouw/metaalconstructie op zijn beurt kreeg er een nieuwe volautomatische zaagmachine bij en verwacht eerstdaags nog een CNC plooibank om de verdere professionalisering van de werking van ons atelier te verwezelijken.  Door deze investeringen kunnen doorlooptijden van projecten verkort worden.

Nieuwe winkel

Niet enkel in de ateliers wordt geïnvesteerd in professionalisering en groei ook de winkel voor industriële artikelen wordt volledig vernieuwd.  De oude winkel werd enkele maanden geleden volledig afgebroken en maakt plaats voor een nieuwe, uitgebreide en vooral moderne winkel voor industriële artikelen.
Hierdoor zal een groter assortiment aangeboden kunnen worden.  Ook particulieren zullen in de toekomst bij ons terecht kunnen.  De opening van de nieuwe winkel wordt voorzien in de 2de helft van 2018.