Machinebouw op maat

Machinebouw op maat

Machinebouw op maat

Met machinebouw op maat focussen we ons op het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van machines voor productiebedrijven. Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken wij over de nodige vakkennis en ervaring in diverse sectoren om machines op maat te maken, welke uw wensen en behoeften ook mogen zijn.

 

  • Het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van machines op maat voor productiebedrijven
  • Brainstormen en samenwerken rond het ontwikkelen van jouw machine op maat.
  • Ons team van experts staat voor u klaar

Interesse? Contacteer ons via onderstaande knop.

Machinebouw op maat - stap voor stap

Advies en begeleiding op maat

Desmet Engineering is gelegen in Ooigem, West-Vlaanderen. Machinebouw is sinds oudsher onze specialiteit. Wij zijn gespecialiseerd in de studie en de ontwikkeling van machines en installatietechnieken. Daarbij houden onze ingenieurs rekening met al uw reële wensen en behoeften. Nadien gaat ons team van gedreven medewerkers aan de slag om een oplossing op maat voor u uit te werken.

 

Gedetailleerde voorbereiding

Elk project begint met een uitgebreide studie: onze ingenieurs kunnen voor u de meest geschikte automatisatie-systemen ontwerpen en ontwikkelen. Machines op maat, dát is wat u mag verwachten. Het ontwerp gebeurt in nauw overleg met de klant.  Zo krijgt u de kans om het ontwerp te evalueren en waar nodig bij te sturen. Pas na uw volledige goedkeuring start de constructie van de machine(s).

 

Volledige afwerking

Mechanische constructies, pneumatische en elektrische sturingen met eigen kastenbouw, dat is uw garantie op een volledig afgewerkte machine. Het vervaardigen en de afwerking gebeurt volgens de nodige veiligheidsvoorschriften en de beste procedures en installatietechnieken.

 

Jarenlange ervaring

Bij machinebouw op maat worden machines ontwikkeld die voldoen aan de eisen van de sector waarin ze worden gebruikt, want elk bedrijf heeft zo zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Wij hebben een jarenlange ervaring in machines op maat, en dat voor tal van sectoren, zoals textiel, plastiek, kunststof, hout, tabak en voeding. Getuige daarvan zijn onze vele referenties.

 

Bent u op zoek naar een deskundige in machinebouw op maat, in West-Vlaanderen of daarbuiten, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren.