Perslucht kopen bij Desmet Engineering.

Festo Servicecenter

Persluchtcomponenten

Persluchtcomponenten & persluchtverzorging kopen

 

  • Persluchtcomponenten
  • Waarom zuivere perslucht kopen?
  • Het belang van persluchtverzorging
  • Persluchtlekken detecteren en herstellen

 

Persluchtcomponenten kopen om motoren, machines en gereedschappen mee aan te drijven? Desmet Engineering is al meer dan 25 jaar officieel distributeur van Festo producten. U kunt bij ons terecht om persluchtverzorging te kopen, alsook voor advies en plaatsing van lucht- en schroefcompressoren. Dit gecombineerd met onze uiterst kwalitatieve dienst rond persluchtdetectie maakt ons persluchtverhaal helemaal compleet.

 

Persluchtcomponenten

Persluchtcomponenten en perslucht kopen bij Desmet Engineering is een goede zet voor uw machines of machinepark. Bovenop onze ruime stock en uitgebreide kennis van Festo producten beschikken we ook over een team van gespecialiseerde technici. Bovendien doen wij ook aan stockbeheer van de onderdelen in uw bedrijf. Handig toch? Als u bij ons komt perslucht kopen, vertellen we u ook graag meer over de verschillende aspecten van perslucht en persluchtverzorging waar we op focussen om slijtage en verliesposten tegen te gaan.

 

Waarom zuivere perslucht 

Zuivere perslucht garandeert een langere levensduur van uw machines en andere apparatuur. Onze medewerkers van het Festo Service Center helpen u daarom graag verder met de juiste keuze van verschillende persluchtcomponenten die de kwaliteit van de perslucht én de levensduur van uw compressors, persluchtinstallatie en persluchtgereedschap verbeteren. En op die manier ook de kwaliteit en levensduur van uw machines.

 

Het belang van persluchtverzorging

Ook een te hoge werkdruk brengt een snellere slijtage met zich mee. Daarom onderstrepen we de relevantie van zuivere perslucht en informeren we u over het belang van persluchtverzorging wanneer u bij ons komt persluchtcomponenten te kopen. Afhankelijk van het type compressor en de kwaliteit van de aangezogen lucht kunnen er immers oliedeeltjes in de perslucht komen. Een goede persluchtfilter verwijdert die olie, water en vuildeeltjes uit de perslucht. Niet onbelangrijk in sectoren, zoals de voedings sector, waar hygiëne essentieel is.

 

Persluchtlekken detecteren en herstellen

Zoals u merkt, komt u bij ons niet enkel persluchtcomponenten kopen maar zorgt u ervoor dat uw installaties de zorgen krijgen die ze verdienen. Daarom kan u bij ons Festo Servicecenter ook terecht voor persluchtlekdetectie.

 

Haspelhouder voor persluchthaspels

Wij voorzien ook op maat gemaakte haspelhouders volgens het gewenste aantal haspels.  TEgen het zelf ontrollen van de haspels zijn er kunststof busjes voorzien voor het insteken van de afgesneden leiding.  Een leidingkniptang kan meegeleverd worden. Lees meer.

 

foto 17.JPG