Desmet Engineering
logo-desmet-transparant-trimmed

Desmet Engineering: beursactie ‘Bedrijvencontact Waregem’

Algemene voorwaarden

1. Deelnamevoorwaarden en duur

 

Als u tussen donderdag 24 november 2016 en 25 november langs komt op de stand van Desmet Engineering dan kan u deelnemen aan deze actie.
Iedereen kan slechts 1x deelnemen aan de wedstrijd.

Als u het wedstrijdformulier invult en het antwoord op de schiftingsvraag ligt het dichtst bij het reële aantal dan maakt u kans op één van de drie hoofdprijzen.

De beurswedstrijd loopt onder toezicht van Desmet Engineering en omvat 6 wedstrijdvragen en één schiftingsvraag. De lijst van de winnaars zal een week na het einde van de beurs worden gepubliceerd en kenbaar worden gemaakt aan alle deelnemers. Voor het einde van 2016 worden de winnaars per e-mail gecontacteerd en uitgenodigd om hun prijs te komen afhalen bij Desmet Engineering nv. 

 

Indien er een ex aequo is voor de eerste, de tweede of de derde prijs, wordt er een winnaar gekozen door loting. De volledige wedstrijd verloopt onder toezicht van Desmet Engineering nv.

 

2. Algemene voorwaarden

 

De prijzen zijn strikt persoonlijk en kunnen niet worden overgedragen of doorverkocht. Tenzij expliciet vermeld, kunnen de prijzen onder geen enkel beding worden omgeruild naar een ander voordeel in natura of in speciën. De prijzen zijn niet cumuleerbaar met andere acties of promoties.

 

3. Prijzen

 

3.1 Hoofdprijs : een persluchtlekdetectie t.w.v. 700 EUR = 1 dag

3.2 Tweede prijs : Persluchthaspel Nederman t.w.v. 180 EUR

3.3 Derde prijs : Haakse slijper Flex t.w.v. 79 euro

Als winnaar wordt u persoonlijk op de hoogte gebracht na de bekendmaking van de resultaten. Vanaf die datum heeft u één maand de tijd om uw prijs af te halen.

 

4. Bescherming van persoonsgegevens

 

Alle persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om deel te nemen aan de wedstrijd worden veilig opgeslagen door Desmet Engineering nv of haar medewerkers.

Desmet Engineering nv mag uw persoonsgegevens eveneens verwerken voor publicitaire doeleinden. Alle reclame die u wordt toegestuurd zal verband houden met producten van Desmet Engineering.

Als u bezwaar zou hebben tegen dit gebruik van uw persoonsgegevens, dan kan u ervoor kiezen zich af te melden voor onze reclame-initiatieven. Alle commerciële e-mails van Desmet Engineering nv bevatten een afmeldingslink ('unsubscribe link'), waarop u kunt klikken om zich af te melden.

Het spreekt voor zich dat al uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk zullen worden behandeld, en dat er strikt wordt gelet op de bescherming van uw rechtmatige belangen zoals voorzien door de wet. Desmet Engineering nv zal uw persoonsgegevens nooit verkopen aan derden.

 

Desmet Engineering - Wielsbeeksestraat 65 - 8710 Ooigem - België