Draai- en freeswerk

Draaien, frezen & tappen: uw stukken van A tot Z

  • Nieuwe stukken of herstellingen
  • U vraagt, wij draaien!

In onze afdeling draai- en freeswerk worden uw stukken van A tot Z verzorgd. In de draaierij beperken we ons dan ook niet tot het maken van nieuwe stukken. Heeft u stukken die aan herstelling toe zijn? Ook daarvoor zit u bij Desmet Engineering goed. Op onze website nemen we u graag mee naar onze draaierij en de mogelijkheden die deze voor u biedt.

 

Nieuwe stukken

Dankzij onze grondige kennis van zaken en jarenlange ervaring in diverse sectoren groeiden we uit tot een belangrijke partner voor de distributie van industriële artikelen en aanvullende kwalitatieve diensten. Hoe we te werk gaan? Eerst en vooral luisteren we naar uw noden en vinden we samen met onze ingenieurs en vakmensen een gepaste oplossing. In onze draaierij bewerken we staal, roestvrij staal, aluminium, legeringen en kunststoffen om aan die noden tegemoet te komen. Door onze grote voorraad grondstoffen zijn we heel flexibel en kunnen we uw order vlot verwerken. Bovendien eindigt onze service niet in onze draaierij. Indien gewenst kunnen wij ook de nabehandeling zoals harden, anodiseren of berubberen voor u laten verzorgen.

 

Ook voor herstellingen

Voor elk aspect in uw productieomgeving kan u bij ons terecht. Daarom beperken we ons in onze draaierij niet tot het maken van nieuwe stukken. Ook stukken die aan herstelling toe zijn vinden hun weg naar onze draaierij.  Zo is er de mogelijkheid om ingelopen assen op te lassen en daarna terug af te draaien naar de gewenste tolerantie. Ook stukken die u nieuw aankocht in onze winkel kunnen direct aangepast worden in ons atelier en draaierij.

 

U vraagt, wij draaien

Eenmanszaak of multinational? Voor al uw ontwerpen, de ontwikkeling van een nieuwe machine, aanpassingen aan bestaande stukken, herstellingen of onderhoud kan u bij ons terecht. Kijk maar eens naar onze uiteenlopende referenties. Heeft u nog vragen over onze draaierij of andere diensten? Contacteer ons!